OVER MAARTEN VAN DRILMaarten heeft Passion for flow Professionals opgericht vanuit zijn droom om meer vanuit zijn hart te handelen.

Maarten heeft een uitzonderlijk goed analytisch vermogen. Hij denkt altijd 3 stappen vooruit. Hij overziet processen razendsnel en zoekt naar eenvoudige, logische oplossingen.

Maarten is geen consultant die altijd doet wat de klant vraagt. Hij stelt kritische vragen, geeft suggesties en raadt gerust iets af. Zijn doel is niet om klantvriendelijk te zijn, maar om te streven naar klanttevredenheid. Dat is niet altijd hetzelfde.

Maarten komt uit de accountancy en was bijna 10 jaar als consultant werkzaam bij AFAS, voordat hij Passion for flow Professionals oprichtte. Hij heeft veel financieel inzicht en een afgeronde SPD-opleiding, gecombineerd met een uitgebreide kennis van AFAS Profit. Daarnaast heeft hij een brede interesse; er zijn weinig zaken die hij niet interessant vindt. Dat maakt hem een goede gesprekspartner voor mensen uit alle lagen van het bedrijfsleven: zowel de directie en het hoger management als de mensen op de werkvloer.

Woorden die Maarten omschrijven? Eerlijk, betrouwbaar, straight-forward. Maar ook gefocust en rustig. Als het om de inhoud gaat is hij zakelijk; als het om de mens gaat is hij persoonlijk. Klanten zeggen dat ze snel een vertrouwd gevoel hebben bij Maarten.

Naast zijn werk krijgt Maarten energie van hardlopen, nieuwe ervaringen opdoen en (verre) reizen. Hij hecht veel belang aan non-dualistisch denken.

Zijn eigen administratie doet Maarten ook met AFAS Profit. ”Vanuit de theorie praten is makkelijk. Als gebruiker kijk je anders, dan loop je tegen de kleinste dingen aan. Ik vind het belangrijk om me ook op dit vlak in de klant te kunnen verplaatsen.”


Wilt u meer grip op uw processen en meer inzicht in uw organisatie? Neem nu contact op om te ontdekken wat PffP voor u kan betekenen.