MVO

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen

 
Wederkerigheid is een belangrijke waarde voor Passion for flow Professionals. Maarten van Dril: ”Iedereen verdient een kans, zoals ik zelf ook elke dag weer een kans krijg. Ik wil kennis en middelen teruggeven aan de maatschappij. Het moet stromen. Dat zie ik als mijn verantwoordelijkheid.”

PffP ondersteunt langdurig de Stichting Bake for Life.

 

Bake for Life

Door het bouwen van bakkerijen in Afrika, biedt Bake for Life kwetsbare mensen de mogelijkheid om via werk uit de armoede te ontsnappen.

Gehandicapten, wezen, kindsoldaten, alleenstaande moeders en mensen die door omstandigheden op jonge leeftijd school hebben moeten verlaten werken hier en leren het vak van bakker. Het aanleren van dit traditionele vakmanschap geeft deze mensen een eerlijk bestaan. Zij verdienen een salaris en kunnen in hun eigen levensonderhoud voorzien.

Alle Bake for Life-bakkerijen worden gerund door lokale organisaties. Zo werkt de stichting nauw samen met The Little Sisters of St. Francis of Assisi. Sister Veronicah, manager van de bakkerijen: ”Samen maken we het verschil en kunnen we laten zien dat een handicap geen beperking is. We kunnen de wereld een betere plaats maken; een toekomst, hoop en plezier geven aan de kansarmen in onze maatschappij.”

In 2003 opende de eerste bakkerij in Ghana. Er zijn inmiddels 4 bakkerijen in bedrijf in Oeganda en 1 in Kenia.

 

2023 © PffP. All rights reserved.