MVO


Onvoorwaardelijke aandacht voor het welzijn van de wereld.

PffP is niet alleen gefocust op het ontwikkelen van softwarematige oplossingen en business consultancy voor bedrijven. Bij PffP geloven we dat de wereld meer nodig heeft. En daarom steunen we duurzaam verschillende initiatieven waarvan we denken dat die het verschil kunnen maken. Initiatieven op het gebied van gezonde voeding bijvoorbeeld. Evenwicht in de natuur. Menselijke waardigheid. En niet te vergeten: vervulling van een basisbehoefte zoals bescherming tegen kou, voor mensen die geen dak meer boven hun hoofd hebben.

Zo dragen we elk jaar bij aan de organisatie Sheltersuit, die het voor het groeiend aantal daklozen in de wereld mogelijk maakt om ‘s nachts, in de koude buitenlucht, warm te blijven en die daarmee wil voorkomen dat er mensen overlijden aan onderkoeling.

Ook steunen we al geruime tijd de stichting Bake for Life, die kwetsbare mensen in Afrika (Kenia en Oeganda) dagelijks enorm blij maakt en helpt om een menswaardig bestaan te leiden, door bakkerijen te bouwen en brood te leren bakke

En over voedsel gesproken….zo langzamerhand worden we ons steeds meer bewust van het feit dat bijenvolken van wezenlijk belang zijn voor de keten van ons eigen voedsel. Vandaar dat we ook de stichting Adoptie van een bijenvolk met liefde financieel ondersteunen

Ook een vierde goed doel op het gebied van gezonde voeding wordt met ons hele hart omarmd: de pluktuin “De Wilde Peen” in Ede, waar duidelijk wordt hoe natuurlijk voedsel oorspronkelijk hoort te zijn en waar het vandaan komt.

“Als we willen dat iedereen een menswaardig bestaan kan leiden en dat alles wat we werkelijk nodig hebben, blijft stromen, moeten we ons inzetten voor wederkerigheid. Ik zie dat als een belangrijke, menselijke verantwoordelijkheid.”

Maarten van Dril    

2023 © PffP. All rights reserved.